6/9/16

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε η Σχολή του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά



Παρουσία του σκάουτερ του Ολυμπιακού Γιώργου Αμανατίδη ο οποίος μίλησε στους αθλητές αλλά και τους γονείς πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της σχολής ποδόσφαιρου του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά.
Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο πλαίσιο των αρχών της  «για ανάπτυξη, αναβάθμιση και αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής σ' όλη τη χώρα», καλωσόρισε «με ιδιαίτερη χαρά στο δίκτυό της την Λιβαδειά Βοιωτίας, ως νέο μέλος της ευρύτερης οικογένειας του Ολυμπιακού».
Επικεφαλής της νέας Σχολής του Ολυμπιακού «ο οποίος συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον που είναι τα νέα παιδιά και επιλέγει να συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν το ίδιο όραμα στην πρωτεύουσα του νομού Βοιωτίας» είναι ο Γιάννης Χρήστου.
Ο Ολυμπιακός, τηρώντας πιστά τις αρχές για ανάπτυξη, αναβάθμιση και αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής, δημιούργησε από το 2000 ένα δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου, το οποίο καλύπτει δυναμικά ολοένα και περισσότερο το φάσμα της Ελληνικής επικράτειας, την Κύπρο και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Το δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου αποτελεί την βάση για τον μαζικό και αναπτυξιακό αθλητισμό. Βασικός σκοπός του δικτύου είναι να φέρει όλα τα παιδιά (5 έως και 15 ετών) σε επαφή με το αγαπημένο τους άθλημα και να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και να γαλουχηθούν με τιε κατάλληλες αθλητικές, παιδαγωγικές και Ολυμπιακές αξίες.

Δίνεται έμφαση στην σωστή αθλητική - κοινωνική εκπαίδευση και ψυχαγωγία των νεαρών αθλητών σύμφωνα με τα αθλητικά ιδεώδη, το ευ αγωνίζεσθε και στη σωστή ενημέρωση και υποστήριξη των γονέων που έχουν σημαντικό ρόλο στην παρακίνηση και διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας των νεαρών αθλητών.

Στοιχεία Επικοινωνίας :
Επικεφαλής: Χρήστου Γιάννης
Γραμματεία: Μπακαλάκου Βάνα
Διεύθυνση: Τέρμα Ρούμελης
Τηλέφωνο:  22610 89555 και 6937207200

Email: olympico7x7@gmail.com






ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου