27/7/20

Δράσεις της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας για την δωρεά μυελού των οστών


ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας για την δωρεά μυελού των οστών – Εχεις Μήνυμα ΘΗΒΑ

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας καθώς και εθελοντών, με την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας, κ. Φιλιώ Πρωτόπαπα.
Στα πλαίσια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με τη δωρεά του μυελού των οστών και τη διαδικασία της δωρεάς εάν βρεθεί συμβατός δότης.
Επιπροσθέτως, παρόντες της συνάντησης θέλησαν να δώσουν επίχρισμα (σάλιο) και να συμβάλλουν και εκείνοι στο δύσκολο έργο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας καθώς δέχτηκαν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών και να μπορέσουν να μοιράσουν ελπίδα και χαμόγελα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τη δράση αυτή και θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή τη προσπάθεια, μπορούν να το δηλώσουν στέλνοντας email στο: onnedvoiotias@yahoo.com
Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφερθεί πως ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, κ. Γ. Μανόπουλος, στο «Ράδιο Θήβα» είχε δηλώσει , αναφορικά με την αιμοδοσία και την δωρεά μυελού των οστών, τα εξής: «Βλέπω στο Γ.Ν. Λιβαδειάς υπάρχει χώρος για να δώσεις, ενώ στο Γ.Ν. Θήβας πρέπει να αναφερθείς στον Ιατρικό Σύλλογο. Τα νοσοκομεία πρέπει να έχουν και αιμοδοσία και για δότες μυελού των οστών, πρέπει να είναι ένα ολοκληρωμένο νοσοκομείο», ενώ είχε επισημάνει πως η ΟΝΝΕΔ θα πραγματοποιήσει δράσεις σχετικά με την δωρέαν του μυελού των οστών.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου