4/8/20

Δήμος Θηβαίων Σε εξέλιξη οι εργασίες επισκευής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας


Δήμος Θηβαίων: Σε εξέλιξη οι εργασίες επισκευής και συντήρησης του ...

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες επισκευής και συντήρησης στο κτίριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας. Το προαναφερόμενο έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο: «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων Δήμου Θηβαίων» από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο συμβασιοποιήθηκε στο ποσό των 81.427,46 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Το έργο αποσκοπεί στη βελτίωση της ασφάλειας του σχολικού συγκροτήματος και της λειτουργικότητάς του, στην εξασφάλιση της χρηστικής άνεσης από τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό και στην ανάπτυξη ενός υγιούς, αναβαθμισμένου και αισθητικά βελτιωμένου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος.
Περιληπτικά, οι εργασίες περιλαμβάνουν: καθαίρεση σαθρών σοβάδων και κατασκευή νέων επιχρισμάτων, χρωματισμό τοίχων εξωτερικά και εσωτερικά, κατασκευή πάγκου κουζίνας, με ερμάρια δαπέδου και τοίχου και βρύση, αντικατάσταση παλιών κατεστραμμένων μεταλλικών κιγκλιδωμάτων, ανακατασκευή δαπέδου όπου υπάρχουν καταστροφές, αντικατάσταση ηλεκτρικού δικτύου του παλαιού κτιρίου, κατασκευή δικτύου internet στο παλιό κτίριο, τοποθέτηση προβολέων στην αυλή, επίστρωση της αυλής με ελαστικό αντικραδασμικό δάπεδο και άλλες εργασίες.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου