4/8/20

Συμμετοχή του Δήμου Τανάγρας στο «Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων για την Προστασία και Ανάπτυξη της Πάρνηθας(Σ.Υ.Ν.Π.Α)


Συμμετοχή του Δήμου Τανάγρας στο «Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων ...

Οριστικοποιήθηκε πρόσφατα με το ΦΕΚ Β΄ 3066/23-07-2020 η συμμετοχή του Δήμου Τανάγρας στο «Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων για την Προστασία και Ανάπτυξη της Πάρνηθας (Σ.Υ.Ν.Π.Α)», είχε προηγηθεί σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σκοπός του ΣΥΝ.ΠΑ είναι: η προστασία, η ανάπτυξη και η αξιοποίηση του περιβάλλοντος και οικοσυστήματος στην περιοχή της ΠΑΡΝΗΘΑΣ, για την οικολογική της βελτίωση και ανάπτυξη.
Στο σύνδεσμο συμμετέχουν οι: Δήμοι Ασπροπύργου, Αχαρνών, Διονύσου, Φυλής και Ωρωπού και πρόεδρος του Συνδέσμου είναι  ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς.

“Ο Δήμος μας συμμετέχει πλέον στο «Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων για την Προστασία και Ανάπτυξη της Πάρνηθας(Σ.Υ.Ν.Π.Α)» με στόχο τον εξωραϊσμό αλλά και τις προοπτικές βελτίωσης κι ανάπτυξής της Πάρνηθας, που μεγάλο μέρος της γειτνιάζει με τη Δ.Ε. Δερβενοχωρίων του Δήμου μας. Είναι πλέον στην εποχή μας απόλυτα επιβεβλημένη η ενεργοποίησή μας μέσα σε Συλλογικά Όργανα όπως, ο Σύνδεσμος, για την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων αλλά και την εκπόνηση σχεδίων προοπτικών ανάπτυξης της περιοχής της Πάρνηθας και των όμορφων Δερβενοχωρίων μας.” δήλωσε ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας. 

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου