4/8/20

Δύο νέα οχήματα στον Δήμο Αλιαρτου – Θεσπιέων, σύντομα και τρίτο


Δύο νέα οχήματα παρέλαβε ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων-Έρχεται… και το ...

Με δύο νέα οχήματα ημιφορτηγά 4χ4, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών, ενισχύθηκε ο στόλος των οχημάτων του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, κάνοντας πιο άνετη την εργασία και περισσότερο ασφαλή την μετακίνηση των υπαλλήλων.
Συγκεκριμένα το ένα θα χρησιμοποιηθεί από τη υδραυλική υπηρεσία, η οποία αποκτά πλέον το δικό της όχημα για την εκτέλεση των εργασιών της, ενώ το δεύτερο θα διατεθεί στην πολιτική προστασία του Δήμου και για το λόγο αυτό διαθέτει δεξαμενή νερού και πυροσβεστικό εξοπλισμό για τους θερινούς μήνες, ενώ αντίστοιχα το χειμώνα τοποθετείται αλατιέρα και εκχιονιστικό μαχαίρι.

Σημειωτέον πως ο Δήμος έχει προμηθευτεί και αυτόν τον εξοπλισμό.
“Σύντομα στη διάθεση του Δήμου και συγκεκριμένα της ηλεκτρολογικής υπηρεσίας, θα βρίσκεται και το τρίτο όχημα ,κλειστό τύπου VAN, το οποίο καθυστέρησε να παραδοθεί για τεχνικούς λόγους οι οποίοι ξεπεράστηκαν”, δήλωσε σχετικα ο Δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης.
Και συμπλήρωσε: “Με τα οχήματα αυτά, αλλά και όλα τα υπόλοιπα που, τα τελευταία χρόνια, ο Δήμος μας προμηθεύτηκε ,ανανεώθηκε ριζικά ο στόλος και δύναται πλέον να προσφέρει ασφάλεια στους εργαζόμενους, αλλά και ποιοτικές υπηρεσίες στους Δημότες”.  

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου