17/11/20

Μήνυμα προς τις επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας από τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Κ. Καραγιάννη

Είναι γεγονός ότι η διαμορφούμενη κατάσταση λόγω της πανδημίας επηρεάζει αρνητικά την ανάπτυξη οικονομικής δραστηριότητας σε όλους τους κλάδους. 

“Ο επιχειρηματίας πρέπει να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να ενσωματώσει στην επιχειρηματική του πρακτική κάθε φορά την τεχνολογία που ικανοποιεί τις δικές του ανάγκες”, τονίζει απευθυνόμενος στις επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Κώστας Καραγιάννης.

Και προσθέτει: “Σε κόντρα των αντικειμενικών δυσκολιών του σήμερα, αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας, εξελίσσουμε τις δεξιότητές μας, και εναρμονίζουμε τους στόχους μας σύμφωνα με τα κελεύσματα των καιρών.

Εφαρμόζουμε ενδεδειγμένες για τις περιστάσεις πρακτικές με γνώμονα τις επιχειρηματικές μας λειτουργίες και διαδικασίες εμπλουτίζοντάς τες με σύγχρονα εργαλεία μάρκετινγκ.

Εργαλεία που στηρίζονται σε τεχνολογίες αιχμής και στην εφευρετικότητα του κάθε επιχειρηματία να προσφέρει καινοτόμα ή/και διαφοροποιημένα προϊόντα σε καταναλωτές που συνεχίζουν να τα αναζητούν με διαφορετικό από τον παραδοσιακό τρόπο στα πλαίσια μιας νέας επιχειρηματικότητας που επιβάλλουν οι συνθήκες του COVID-19”.

Παράλληλα επισημαίνει οτι το καταναλωτικό ενδιαφέρον υπάρχει και είναι ίσως πιο ζωντανό από κάθε άλλη φορά. 

“Εμείς πρέπει να το ενισχύσουμε και να δημιουργήσουμε καινούριους ενεργούς πελάτες για τις επιχειρήσεις μας.

Οι Στερεοελλαδίτες επιχειρηματίες είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν”, συνπληρώνει και καταλήγει: “Εγώ και οι συνεργάτες μου στο ΚΥΕ Στερεάς Ελλάδας (Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων) είμαστε μαζί σας σε ότι χρειαστείτε με όλες μας τις δυνάμεις. Και σήμερα και στο μέλλον”.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου