5/1/21

Δράσεις του Περ. Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς κατά τη διάκρεια της εορταστικής περιόδου


 Σε σειρά δράσεων προέβη κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου το Περιφερειακό Τμήμα Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Πιο συγκεκριμένα προχώρησε σε:

• Συλλογή και διανομή κατ’ οίκον τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής σε κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες, τηρώντας αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τη λοίμωξη COVID-19.

• Προσφορά χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων, χειροποίητων ευχετήριων καρτών και στολιδιών σε Ιδρύματα και Οικοτροφεία της Λιβαδειάς.

• Προσφορά χριστουγεννιάτικων ευχετήριων καρτών και στολιδιών στα μέλη του Τμήματος καθώς και στους εμπόρους της πόλης μας. 

“Τόσο τα χριστουγεννιάτικα στολίδια όσο και τις ευχετήριες κάρτες κατασκεύασαν με πολλή αγάπη οι Εθελοντές του Τμήματός μας. 

Όλες οι παραπάνω δράσεις δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν χωρίς την πολύτιμη συνδρομή των ακούραστων Εθελοντών μας οι οποίοι επιδεικνύουν διαρκώς υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και της αλληλεγγύης τους. Καθημερινά προσέρχονται στην Αποθήκη του Τμήματος προκειμένου να τακτοποιήσουν τον ρουχισμό, τα τρόφιμα και τα παιδικά παιχνίδια που συγκεντρώνονται και έπειτα διανέμονται ανά δεκαπενθήμερο σε ευπαθείς οικογένειες της πόλης μας. Επίσης, τηρώντας πάντοτε τα μέτρα προστασίας από τη λοίμωξη COVID-19, στηρίζουν σε καθημερινή βάση τους ηλικιωμένους, χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον, με την αγορά και την κατ' οίκον παράδοση τροφίμων και φαρμάκων”, σημείωσε το Δ.Σ. του ΕΕΣ Λιβαδειάς.    


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου