5/1/21

Γιώργος Ντασιώτης: Τόπο στα νιάτα!


 Ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων, Γιώργος Ντασιώτης, με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς αναφέρθηκε στην «Γιορτή Εκπαίδευσης», που διεξάγει τα τελευταία δέκα χρόνια ο Δήμος το τελευταίο Σάββατο κάθε έτους, με στόχο να τιμήσει τους πρωτοετείς φοιτητές των Λυκείων του Δήμου. 

Ο κύριος Ντασιώτης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο fb επισήμανε σχετικά: «Χειροκροτούμε την προσπάθειά τους και τους ενθαρρύνουμε για την πορεία τους. Υποκλινόμαστε στον αγώνα ολόκληρης της οικογένειας και τιμούμε τους οδηγούς σε αυτό το δρόμο,τους εκπαιδευτικούς. Ζούμε μια δύσκολη κατάσταση αλλά θα περάσει με προσπάθεια όλων μας και θα μπουν πάλι σε ρυθμό τα πράγματα. Το χρωστάμε στα παιδιά μας που, τόσο πολύ, έχει επενδύσει στο μέλλον τους κάθε οικογένεια και άλλα τόσα προσδοκά όλη η κοινωνία”. 

Και πρόσθεσε: “Εδώ και δέκα χρόνια το τελευταίο Σάββατο του έτους, ο Δήμος Αλιάρτου- Θεσπιέων διοργανώνει τη “ΓΙΟΡΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ” και με μια σεμνή τελετή στο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου, τιμά τους πρωτοετείς φοιτητές, που αποφοίτησαν από τα Λύκειά του.

Μοιράζουμε και τα αναμνηστικά δωράκια και επαίνους και φυσικά εμπλουτίζουμε το άλμπουμ με μια “οικογενειακη” φωτογραφια.

Όμορφες στιγμές γεμάτες φως και αισιοδοξία, που Φέτος ,δυστυχώς,τις χάσαμε, λόγω των περιοριστικών μετρων”.

Ωστόσο όπως σημείωσε ο Δήμος ετοιμάστηκε για να μη σπάσει η παράδοση.

Με κάθε πρόσφορο τρόπο λοιπόν και με προτεραιότητα βέβαια στα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα φτάσει σε κάθε σπίτι πρωτοετούς φοιτητή “Ένας όμορφος και πρακτικός φάκελος και στυλό με usb ,με το λογότυπο του Δήμου.

Επίσης στους συνταξιοδοτηθέντες εκπαιδευτικούς Κώνστα Γιάννη, Δ/ντη στο Γυμνάσιο Αλιάρτου, Ντασιώτη Δημήτριο, Δν/τη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλιάρτου ,Παπαϊωαννου Μαριάνθη και Μπαμπούλα Αλέξανδρο, θα δοθεί μια τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου